Scroll To Top
Appartement in Amsterdam Zuid

Locatie & Route naar Nova Apartments

BEREIKBAARHEID

Nova Apartments is gevestigd aan de Nicolaas Maesstraat 72 in het Museumkwartier van Amsterdam Zuid. De appartementen zijn door de ligging geliefd bij zowel toeristisch als zakelijke gasten. Het zakendistrict Zuidas, het WTC en het RAI Congrescentrum zijn zeer goed bereikbaar.

Het is goed toeven in het Museumkwartier. Je vindt hier de meest exclusieve winkels, de beste restaurants van de stad een groot cultureel aanbod.

De belangrijkste musea van Amsterdam evenals het Concertgebouw liggen aan het groene Museumplein dat een paar honderd meter lopen van Nova Apartments is verwijderd. Hier ligt ook een grote supermarkt voor als men culinaire inspiraties heeft.

In het Vondelpark, het populaire stadspark, is het vooral op zonnige dagen een drukte van belang met wandelaars, skaters, zonaanbidders en er zijn ook geregeld optredens in het openluchttheater.

Download citymap

Vanaf Schiphol bereik je Nova Apartments in 15 minuten per taxi. Ook gaan er verschillende bussen, zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts. Instappen doe je bij Schiphol Plaza, recht voor de aankomst- en vertrekhal. Onder meer buslijn 197 brengt je tot aan halte Museumplein, vanwaar het nog geen minuut lopen is naar de appartementen.

Het is ook mogelijk per trein naar Amsterdam te reizen. Kijk voor treininformatie: www.ns.nl Vanaf Amsterdam Centraal Station neem je een taxi, of stap je op de tram naar Nova Apartments.
Een tramrit vanaf Amsterdam Centraal Station naar Nova Apartments duurt ca. 15 minuten. Tram 12 stopt bij de halte Museumplein en vanaf daar is het nog geen minuut lopen naar de appartementen. Vanaf de tramhalte loop je de van Baerlestraat in met het Concertgebouw rechtsachter je. De tweede straat aan de rechterkant is de Nicolaas Maesstraat, op nummer 72 bevinden zich de appartementen.

Vanaf de Ring A10, afslag Oud Zuid (no. S108). Volg de borden Oud Zuid en rijd over de Amstelveenseweg tot de 1e rotonde. Op de rotonde de 2e afslag, dit is de Cornelis Krusemanstraat die overgaat in de Lairessestraat. Deze helemaal uitrijden tot het Museumpleinen en daar rechtsaf, dan de 2e straat rechts de Nicolaas Maesstraat in. Na 100 meter bevinden zich aan de rechterkant de appartementen op nummer 72.

Parkeren in Amsterdam is lastig en kostbaar. De voordeligste optie is om de auto neer te zetten bij een zogeheten P+R, wat staat voor Parkeren en Reizen. De dichtstbijzijnde P+R is het Stadionplein. De exacte spelregels zijn te vinden op www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer.

De auto toch liever in de buurt van het appartement geparkeerd? Dat kan gewoon op straat (betalen bij de parkeerautomaat) of in één van de parkeergarages in de buurt zoals Museumplein garage.

  • Concertgebouw, 5 minuten lopen
  • Van Goghmuseum, 7 minuten lopen
  • Rijksmuseum, 12 minuten lopen
  • Supermarkt, 5 minuten lopen
  • Centrum in 15 minuten met tramlijn 12 vanaf Museumplein
  • Schiphol, 15 minuten per taxi of 30 minuten met buslijn 197 naar Museumplein
  • RAI Congrescentrum, 10 minuten tramlijn 12 vanaf Museumplein
  • WTC en Zuidas, 10 minuten met tramlijn 5 vanaf Museumplein
  • Vondelpark, 15 minuten lopen

GUNSTIGE VERBINDINGEN MET ZUIDAS, RAI EN WTC

Amsterdam Zuidas
Amsterdam Cultuur

EXCLUSIEVE WINKELS, TOPRESTAURANTS EN ALLE GROTE MUSEA

MENU