Scroll To Top
Appartement in Amsterdam Zuid

Locatie & Route

BEREIKBAARHEID

Nova Apartments is gevestigd aan de Nicolaas Maesstraat in de Amsterdamse wijk Oud Zuid.
De appartementen zijn door de ligging geliefd bij zowel toeristen als zakelijk publiek. De verbindingen ten opzichte van het zakendistrict Zuidas, WTC evenals de RAI zijn zeer gunstig te noemen.

Ook buiten werktijd en tijdens een kort bezoek is het goed toeven in Oud Zuid. Je vindt hier de meest exclusieve winkels en de beste restaurants van de stad, maar ook veel cultuur. Het deftige Museumkwartier herbergt bijvoorbeeld het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum. Ook het Concertgebouw en het ‘groene’ Museumplein liggen op slechts een paar honderd meter loopafstand. Op het Museumplein bevindt zich tevens een grote supermarkt voor als men culinaire inspiratie heeft.

Fijn tijdens zonnige dagen: het Vondelpark ligt op slechts 5 minuten loopafstand van Nova Apartments. Dit populaire stadspark is vooral in de zomer een groot openluchttheater, waar het wemelt van de hardlopers, skaters, terrasliefhebbers, zonaanbidders en toeristen.

Vanaf Nova Apartments naar het oude centrum van Amsterdam? In een kwartiertje lopen sta je aan de grachten. Ook zijn er verschillende bus- en tramverbindingen.

Download citymap

Vanaf Schiphol bereik je Nova Apartments in 15 minuten per taxi. Ook gaan er verschillende bussen, zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts. Instappen doe je bij Schiphol Plaza, recht voor de aankomst- en vertrekhal. Onder meer buslijn 197 brengt je tot aan halte Museumplein, vanwaar het nog geen minuut lopen is naar de appartementen.

Het is ook mogelijk per trein naar Amsterdam te reizen. Kijk voor treininformatie: www.ns.nl Vanaf Amsterdam Centraal Station neem je een taxi, of stap je op de tram naar Nova Apartments.
Een tramrit vanaf Amsterdam Centraal Station naar Nova Apartments duurt ca. 15 minuten. Tram 12 stopt bij de halte Museumplein en vanaf daar is het nog geen minuut lopen naar de appartementen. Vanaf de tramhalte loop je de van Baerlestraat in met het Concertgebouw rechtsachter je. De tweede straat aan de rechterkant is de Nicolaas Maesstraat, op nummer 72 bevinden zich de appartementen.

Vanaf de Ring A10, afslag Oud Zuid (no. S108). Volg de borden Oud Zuid en rijd over de Amstelveenseweg tot de 1e rotonde. Op de rotonde de 2e afslag, dit is de Cornelis Krusemanstraat die overgaat in de Lairessestraat. Deze helemaal uitrijden tot het Museumpleinen en daar rechtsaf, dan de 2e straat rechts de Nicolaas Maesstraat in. Na 100 meter bevinden zich aan de rechterkant de appartementen op nummer 72.

Parkeren in Amsterdam is lastig en kostbaar. De voordeligste optie is om de auto neer te zetten bij een zogeheten P+R, wat staat voor Parkeren en Reizen. De dichtstbijzijnde P+R is het Stadionplein. De exacte spelregels zijn te vinden op www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer.

De auto toch liever in de buurt van het appartement geparkeerd? Dat kan gewoon op straat (betalen bij de parkeerautomaat) of in één van de parkeergarages in de buurt zoals Museumplein garage.

LOPEND NAAR MUSEUMPLEIN OF CENTRUM VAN DE STAD

GUNSTIGE VERBINDINGEN MET ZUIDAS, RAI, WTC, TELEPORT, SLOTEN EN ZUIDOOST

Amsterdam Zuidas
Amsterdam Cultuur

EXCLUSIEVE WINKELS, BESTE RESTAURANTS EN VEEL CULTUUR

MENU