IN AMSTERDAM EN HAARLEM

WE DOEN NOG MEER

Naast Nova Apartments zijn er ook twee aanverwante hotels, gelegen in respectievelijk het centrum van Amsterdam en Haarlem.
Ook dit zijn bijzondere accommodaties, geschikt voor zowel recreatief als zakelijk verblijf.
Met het historische centrum en diverse bezienswaardigheden op loopafstand.

Nova Hotel Amsterdam

In hartje Amsterdam

Nova Hotel

Het Nova Hotel is gehuisvest in een authentiek grachtenpand in het oude centrum van Amsterdam. Liggend tussen de Dam en het Spui ervaart u het echte Amsterdam. Met de oude grachten, de statige panden uit de 17e eeuw, smalle straatjes en overal trendy restaurants, bruisende clubs en ouderwets gezellige bruine kroegen.

Het Nova Hotel is een 3-sterren hotel, met een subtiele combinatie van historische elementen en eigentijds comfort. De inrichting is modern en strak, natuurlijk met gratis internet en iMac computers in de lobby. Het hotel beschikt over 61 ruime kamers, elk voorzien van een comfortabele badkamer.

Het grote aantal drie- en vierpersoonskamers maakt het gemakkelijk om met vrienden of familie te reizen en een kamer te delen. Amsterdam is een heerlijke stad om te voet te verkennen. Het Nova Hotel ligt zo centraal dat vele bezienswaardigheid binnen enkele minuten te bereiken zijn. Sightseeing, shoppen, culinair genieten en culturele uitstapjes: we wijzen u graag de weg.

Website Nova Hotel Amsterdam
Hotel Lion D'Or Haarlem

Haarlem Centrum

Hotel Lion D'Or

Hotel Lion d’Or staat voor lokale historie, een eigentijdse uitstraling en stadse allure. Het hotel is een begrip in Haarlem en daarbuiten. Al sinds 1839 weten reizigers het te vinden, centraal in het Middeleeuwse hart van de stad. Met Station Haarlem voor de deur zijn Amsterdam, Schiphol en Zandvoort snel bereikbaar. Ook voor het ontdekken van de stad zelf is het de perfecte locatie. De beroemde Haarlemse Hofjes, trendy boetiekjes en gezellige kroegjes liggen allemaal op loopafstand.

Binnen de muren van Hotel Lion d’Or is het ook goed toeven. Het staat bekend als het oudste stadshotel van Haarlem, maar de tijd heeft er zeker niet stilgestaan. Of het nu gaat om een vakantie of een vergadering, een tussenstop of een langer verblijf – het sfeervolle viersterrenhotel biedt alles wat de moderne reiziger zich kan wensen. Het authentieke karakter, de persoonlijke service en de internationale vibe maken het tot een typisch Haarlemse hotspot.

Website Hotel Lion D'Or

Zoek je een hotelkamer?