Scroll To Top
Appartement in Amsterdam Zuid

Inchecken kan vanaf 14.00 uur. De sleutel en informatie over het appartement liggen dan klaar op de tafel in de hal. Uitchecken kan tot 11.00 uur.

Nee, de appartementen beschikken niet over een receptie, maar via camera’s wordt goed in de gaten gehouden wie er binnenkomt en vertrekt. Middels de telefoon is er rechtstreeks contact met de receptie in het Nova Hotel en zij kunnen eventuele vragen beantwoorden en assistentie verlenen.

Ja, het zakencentrum Zuidas, het WTC en het beurscentrum RAI bereik je binnen enkele minuten per auto of openbaar vervoer. Ook zijn er goede verbindingen met andere zakencentra, zoals Teleport, Sloten en Zuidoost.

Ja, er is gratis internet via WIFI of kabel in alle appartementen en studio’s.

De studio is kleiner: de slaap- en leefruimte zijn in dezelfde kamer. Een appartement heeft een afgescheiden woon- en slaapvertrek. Verder zijn de studio’s en de appartementen gelijk.

De appartementen zijn geschikt voor maximaal 2 personen. De studio’s faciliteren maximaal 1 a 2 personen.

Een babybedje is op aanvraag beschikbaar zonder kosten.

Elk appartement beschikt over een complete keuken met alle benodigdheden, en om de hoek bij het Museumplein, is een grote supermarkt (Albert Heijn). Deze is 7 dagen per week geopend van 08.00 tot 22.00 uur.

DAGELIJKSE SCHOONMAAK EN UITGEBREIDE KEUKEN

STUDIO OF APPARTEMENT IN AMSTERDAM VLAKBIJ ZUIDAS, WTC, RAI EN ZAKENCENTRA

vlakbij Zuidas, WYC, RAI en zakencentra
gezelligheid in Amsterdam Zuid

BOVENDIEN OP LOOPAFSTAND VAN TALLOZE EETTENTJES, THEATERS EN WINKELS

MENU