Scroll To Top

Route naar Nova Apartments Amsterdam

Nicolaas Maesstraat 72
1071 RC
AMSTERDAM

Vanaf Schiphol (Amsterdam Airport)

Vanaf Schiphol bereik je Nova Apartments in 15 minuten per taxi. Ook gaan er verschillende bussen, zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts. Instappen doe je bij Schiphol Plaza, recht voor de aankomst- en vertrekhal. Onder meer buslijn 197 brengt je tot aan halte Museumplein, vanwaar het nog geen minuut lopen is naar de appartementen.

Per Openbaar Vervoer

Het is ook mogelijk per trein naar Amsterdam te reizen. Kijk voor treininformatie: www.ns.nl Vanaf Amsterdam Centraal Station neem je een taxi, of stap je op de tram naar Nova Apartments.
Een tramrit vanaf Amsterdam Centraal Station naar Nova Apartments duurt ca. 15 minuten. Tram 5, 16 en 24 stoppen bij de halte Museumplein en vanaf daar is het nog geen minuut lopen naar de appartementen. Vanaf de tramhalte loop je de van Baerlestraat in met het Concertgebouw rechtsachter je. De tweede straat aan de rechterkant is de Nicolaas Maesstraat, op nummer 72 bevinden zich de appartementen.

Per auto

Vanaf de Ring A10, afslag Oud Zuid (no. S108). Volg de borden Oud Zuid en rijd over de Amstelveenseweg tot de 1e rotonde. Op de rotonde de 2e afslag, dit is de Cornelis Krusemanstraat die overgaat in de Lairessestraat. Deze helemaal uitrijden tot het Museumpleinen en daar rechtsaf, dan de 2e straat rechts de Nicolaas Maesstraat in. Na 100 meter bevinden zich aan de rechterkant de appartementen op nummer 72.

Parkeren

Parkeren in Amsterdam is lastig en kostbaar. De voordeligste optie is om de auto neer te zetten bij een zogeheten P+R, wat staat voor Parkeren en Reizen. De dichtstbijzijnde P+R is het Stadionplein. Hier laat men de auto achter en stapt over op het openbaar vervoer. Je betaalt hiervoor ca. € 8 per 24 uur en krijgt er twee retourkaarten voor het openbaar vervoer bij. De exacte spelregels zijn te vinden op www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer.

De auto toch liever in de buurt van het appartement geparkeerd? Dat kan gewoon op straat (betalen bij de parkeerautomaat) of in één van de parkeergarages in de buurt zoals Museumplein garage.

Map

© NOVA HOTEL & APARTMENTS