Scroll To Top

Locatie & omgeving

Nova Apartments is gevestigd in een statig herenhuis aan de Nicolaas Maesstraat in de Amsterdamse wijk Oud Zuid. De appartementen zijn geliefd onder zakenreizigers gezien de gunstige ligging ten opzichte van het zakendistrict Zuidas en de RAI. Daarnaast zijn er goede verbindingen met zakencentra zoals de Zuidas, Teleport, Sloten en Zuidoost.

Ook buiten werktijd en tijdens een kort bezoek is het goed toeven in Oud Zuid. Je vindt hier de meest exclusieve winkels en de beste restaurants van de stad, maar ook veel cultuur. Het deftige Museumkwartier herbergt bijvoorbeeld het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum. Ook het Concertgebouw  en het ‘groene’ Museumplein liggen op slechts een paar honderd meter loopafstand. Op het Museumplein bevindt zich tevens een grote supermarkt voor als men culinaire inspiratie heeft.

Fijn tijdens zonnige dagen: het Vondelpark ligt op slechts 5 minuten loopafstand van Nova Apartments. Dit populaire stadspark is vooral in de zomer een groot openluchttheater, waar het wemelt van de hardlopers, skaters, terrasliefhebbers, zonaanbidders en toeristen.

Vanaf Nova Apartments naar het oude centrum van Amsterdam? In een kwartiertje lopen sta je aan de grachten. Ook zijn er verschillende bus- en tramverbindingen.

Download citymap

© NOVA HOTEL & APARTMENTS